Send os en besked

Vi bestræber os på, at besvare din besked så hurtigt som muligt.
Du vil typisk modtage et svar senest i løbet af 1-2 dage.

Virksomhed / virksomheds website
Dit navnobligatorisk
E-mail adresseobligatorisk
Telefonnummer
Email
Beskedobligatorisk

Vi har modtaget din henvendelse

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Tropa

Tilbage til kontaktformularen

Telefon: 20 18 05 05
Fax: +45 69 80 34 13
E-mail:info@tropa.dk CVR-nummer: 34583579

Kontor - København:
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Kontor - Jylland:
Ågade 97, 1. sal
8370 Hadsten

Kontor - Odense:
Forskerparken 10
5230 Odense M

Bestil et orienterede møde

For at aftale et orienterede møde benyt kontaktformularen til venstre, skriv på info@tropa.dk eller ring på 20 18 05 05

Tropa tilbyder et uforpligtende orienterende møde. På et indledende møde vil vi kunne drøfte jeres behov og herefter ligge en strategi for, hvad der eventuelt skal sættes i værk.

På den måde, er det muligt at få rådgivning, inden der tages stilling til, om der er behov for at gennemføre en forundersøgelse eller indlevere en ansøgning med henblik på at erhverve en eneret.

Uanset om du er opfinder, udvikler eller iværksætter, kan du gå rundt med en opfindelse, som du gerne vil drøfte med henblik på at få den vurderet. Tropa kan vurdere din opfindelses potentiale i forbindelse med et indledende orienterende møde.

Tropa tilbyder et uforpligtende indledende møde, hvor vi kan tale om, hvorledes din virksomhed kan benytte immaterielle rettigheder og herunder, hvilken strategi der med fordel kan anvendes.

Det vil ofte være muligt at afholde mødet hos jer, ikke mindst hvis I har emner eller genstande, der skal vurderes. Det er vigtigt, at afsætte tilstrækkelig tid til, at alle essentielle aspekter og spørgsmål kan drøftes. Erfaringsmæssigt viser det sig, at det er utrolig vigtigt, at få analyseret alle problemstillinger grundigt, inden man tager stilling til, hvilken vej man ønsker at gå.

Hvis der, i forbindelse med mødet skal gennemgås en opfindelse, vil det være optimalt at medbringe enten skitser eller lignende, som vi kan tage udgangspunkt i, i forbindelse med drøftelse af opfindelsen. Det er dog vigtigt at understrege, at selv om det er fordelagtigt at have en færdigudviklet prototype klar inden man patenterer en opfindelse, er dette ikke påkrævet. Der kan udarbejdes og indleveres patentansøgninger på opfindelser, som endnu ikke er fuldt ud modnet og færdigudviklet.

Inden afslutningen af et møde aftales det normalt, hvorvidt der skal iværksættes en forundersøgelse eller lignende.

Alle møder foregår i fuld fortrolighed og Tropa iagttager ubetinget tavshed med hensyn til oplysninger, der måtte opnås kendskab til i forbindelse med møder og efterfølgende drøftelser.

For at aftale et orienterede møde benyt kontaktformularen til venstre, skriv på info@tropa.dk, ring på 20 18 05 05
eller Kontakt vores medarbejdere direkte